2020 sıfırdan başlama yılı


Hürriyet – Fulya Soybaş

14 Haziran 2020

Astrologlar 2020’nin her açıdan zorlu ve stresli olacağının sinyalini daha yılın başında vermişti. 2020’yi bu kadar istisnai kılan ise ender astrolojik döngülerin bu yıla tesadüf etmesinden kaynaklı. ABD-İran gerilimi, Elazığ depremi, Van’da çığ felaketi, İzmir uçağının pistten çıkması derken dünyayı etkisi altına alan salgın ile ilk 6 ayda hayatlar altüst oldu. 2020’nin ikinci yarısında bizi ne bekliyor? Ünlü astrologlar yanıtladı.

BİR DEVİR KAPANIYOR

ASTROLOG ve yazar Can Aydoğmuş 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’nin gündeminde siyaset ve ekonomi olacağını söylüyor. Aydoğmuş “Aylardır virüsten bahsediyorken gündem ışık hızıyla bir anda değişecek. Saklı gizli kalanlar ortaya saçılacak. Toplum içi gerginlikler-savaşlar konuşulacak. Ünlü insanlar ve siyasiler hakkında şoke edici olaylar duyacağız. Tüm dünyada özgürlük hareketleri baş gösterecek. Türkiye’nin 20 yıllık Venüs dönemi bitti, Güneş dönemi başladı. O nedenle Türkiye önümüzdeki 2 yıl içinde, her yönden büyük değişim yaşayacak. 30 Kasım ile Nisan 2021 arasında Türkiye’ye büyük bir para girişi olabilir. Ama asıl rahatlama 2023’ten sonra yaşanacak, Türkiye her anlamda büyük bir yükselişe geçecek” diyor.

BOL BOL İYİLİK YAPIN

Aydoğmuş şöyle devam ediyor: “5-21 Haziran ve 5 Temmuz dönemlerinde Güneş ve Ay tutulmaları olacağı için dünyada depremler olabilir. Ege ve Akdeniz daha az, Türkiye’nin doğusu ise bu depremlerden daha yoğun etkilenecek. 13 Eylül ile 30 Kasım arasında dış ilişkiler açısından yeni anlaşmalar olabileceği gibi Türkiye’nin toprakları da genişleyebilir. Bu ekümenik, bir yerin bizim tarafımızdan yönetilmesi gibi bir durum olabilir. İran, Lübnan ve bazı Arap ülkelerinde yeniden özgürlük hareketleri başlayabilir. Otokratik devlet adamlarının güç kaybettiğini göreceğiz. Kişisel açıdan bakacak olursak da bu süreçte kendi akrabanız ya da çıkarınız için değil tanımadığınız ve gerçekten ihtiyacı olan kişilere bol bol iyilik yapın. Toprağa, doğa anaya ve tüm yaşama saygıyla hareket edin. 15 Kasım sonrası müthiş bir rahatlama söz konusu. Not alın! 18 Kasım en uğurlu tarih.”

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/fulya-soybas/2020-sifirdan-baslama-yili-41541193

Leave a Reply