Can Aydoğmuş Yazio: Çok Dikkat Edin! 21 Şubat ile 21 Nisan 2021’de Mars ve Rahu Birleşimi Etkileri


Bu dönem Merkür’ün ters dönüşü gerçekten yordu. Neyse artık 22 Şubat’ta düz dönüşü başlıyor ama yoğun gölgeli olarak başlayacak ve 26 Şubat’ta hafif gölgeye geçip 14 Mart’ta tamamen normale dönecek!

Yalnız özellikle 26 ve 27 Şubat tarihlerinde çok iyi bir astrolojik açı var. O yüzden bu yakın dönemde mecburen yeni başlangıç yapması gereken kişiler bu tarihleri kullanabilirler!

Ben o gün yeni telefon almayı ve yeni sosyal medya hesabı açmayı, hatta Club House uygulamasına girmeyi düşünüyorum.

Tabi 29 Ocak’ta astrolojik olarak bulduğum zayıflama tarihinde başladığım diyetim ile şu an 12 kilo vermiş bulunmaktayım J Buradan Doktor @gonulatessacan’a sonsuz teşekkürler. Valla “Beni eski yakışıklılığıma hatta daha iyisine kavuştur. Beni baştan yarat!” dedim. Bakalım neler olacak? Hep beraber göreceğiz!

Önümüzdeki hafta 26 Şubat tarihinde benim kendi markam olan @couvean’ın ürünlerini tekrar satışa çıkartacağım. İlk satışa çıkardığım an, birkaç dakika içinde bütün ürünler çok şükür bitti! Tabii birkaç dakika içinde stokların tükenmesine şok olduk! Bu korona sürecinden dolayı üretim biraz yavaş ilerlediği için ikinci stok ancak hazır oldu. 26 Şubat Cuma 2021’de bütün ürünlerin satış linkini sosyal medyamdan paylaşacağım.

Sizler ile çok önemli paylaşmak istediğim bir bilgi var: 21 Şubat ile 21 Nisan arasında Mars ve Rahu birleşimi var. Sinir, öfke, kavga, dövüş ve her türlü gergin olayları hepimizin hayatında farklı alanlarda yaşatabilecek olan bu birleşime çok dikkat edin. Hangi burcu nasıl etkilediğini “Can Aydoğmuş” YouTube kanalımda 21 Nisan akşamı yayınlanmış olan videomda anlatmış olacağım.

Şimdi, gelgelelim bu süreçte neler olacak?

 

Ben kendim de Bitcoin aldım ve geçenlerde alınca paylaştım. Gerçekten de bugün ciddi yükseldi. Bence bu yükselişi 2021 Şubat ve Mart başında yine göreceğiz. Yalnız yine söyleyeceğim gibi çıkış ve inişler olabilir ama daha öncede yazdığım gibi bence Bitcoin’in en net ve yüksek pozitif dönemi 18 Temmuz 2021 tarihinin 15 gün öncesi ve sonrası ve 13 Haziran 2022 tarihinin 1 ay öncesi ve sonrası olacak. Bitcoin’in gelecekte inanılmaz güçleneceğini ve resmi olarak bankalarda satılacağını astrolojik olarak öngörüyorum.

Ekonomi

Özellikle 2021 Yılının Nisan ayı ile 2022 yılının Nisan ayı arası korkunç sevimsiz bir dönem gözüküyor. Bütün dünya ekonomik olarak ciddi sorunlar yaşayacak.  Bunun yanında Türkiye haritasında 2021 Nisan ayından itibaren 2023 yaz sonuna kadar ekonomik, finansal ve her türlü dış ilişkilere bağlı para durumları ile ilgili astrolojik olarak tatsız bir dönem görünüyor. Dilerim hiç birşey olmasın ve bütün bunların hepsi geçip gitsin ve bitsin. Lakin hep söylediğim gibi 2023 yılından sonra Türkiye muhteşem bir yükseliş yaşayacak! Hepimiz 2024 ve 2025 yıllarında Türkiye’nin geleceği harika konuma şaşkınlık ile bakıyor olacağız. Türkiye’de emlak fiyatları inanılmaz şekilde yükselecek! O yüzden gerçekten, bu dönem yapılması gereken en önemli yatırımın ev ve toprak almak olduğunu tekrar vurgulamak istiyorum!

Fenerbahçe

Astrolojik olarak gördüğüm: Fenerbahçe’nin 5 Nisan 2021 sonrası dış ilişkileri adına gergin bir süreç olabileceği ve 21 Şubat ile 21 Nisan arası organizasyonları ve beraber çalıştıkları kurum ve kişiler adına çok ciddi sorunlar yaşayabileceği. Lakin 21 Nisan sonrası finansal konularda bir gelişme yaşayabilir, bu gelişme hisselerinin tekrar 2021 Nisan ile 21 Haziran arası yükselebileceğini gösterebilir. Lakin bu tamamen bir astroloji yorumum. Ben finans danışmanı ya da ekonomi uzmanı değilim. Yazdığım hiç bir şey de bir yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen benim sözüm ile hareket etmeyin ve finans danışmanlarınıza sorarak hareket edin. Sakın risk almayın!

Değişim Çanları

Astrolojik öngörüm; önümüzdeki 19 ile 26 Mart 2021 tarihleri arasındaki değişim çanları sesinin çok daha fazla yükseldiği ve dünyadaki sert, katı, özgürlüğe karşı yönetimlerin değişmesi için adımların ayak seslerinin duyulabileceği bir dönem olarak görünüyor.

Koronavirüs ne zaman bitecek?

Koronavirüs ne zaman bitecek?

15 Mart 2020 tarihinde Hürriyet’teki “Corona virüsü ne zaman bitecek?” başlıklı köşe yazımda yazdığım gibi 2023 Ocak sonrası tam rahatlar. Ayrıca 2023 Mayıs ayından sonra da artık bitebileceğini ve dünyada şu anki domuz gribi gibi bir şey olarak olacağını astrolojik olarak öngörüyorum.

Borsa

Astrolojik öngörüm 27 Şubat sonrası yaklaşık 1-2 aylık süreçte borsa çok ciddi bir düşüş yaşayabilir. Lakin bu düşüş aslında en düşük noktalardan alınması ile belki de çok büyük bir fırsata dönüştürülebilinir. Hep beraber göreceğiz.

Ocak 2021 tarihinde Instagram’ın son yaptığı güncelleme ile linkler çalışmamaya ve birçok kişi linkleri açamamaya ya da çok yavaş açıldığı için Instagram’ı bırakmaya başladı. Instagram ile ilgili yaşanan bu durumun Merkür retrosundan kaynaklandığını ve 14 Mart sonrasında düzeleceğini düşünüyorum. Tabi bunu hep beraber göreceğiz.

Instagram’ın çok sevilen bookstagramlarından biri olan fenomen isim @kitaplarvesozleri hesabının sahibi Sena Nur Işık‘ın ilk romanı “ASEL” benim de yayınevim olan @indigokitap imzası ile çıktı. Şu anda onu okuyorum ve inanılmaz beğendim. Sena Nur Işık’a: Seni çok tebrik ediyorum. Muhteşem bir roman olmuş!

Sevgili @buketay‘ın yeni programını tebrik ediyorum. Seni çok seviyorum. O güzel ve iyi kalbini ben biliyorum.

Sevgili üstadım, Prof. Dr. Uğur Batı –@ugur.bati– ile 20 Şubat’ta Instagram üzerinden  çok güzel ve özel bir canlı yayın yaptık. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca, “Senin Ruhun Bütün Dünyadır!”, iletişim bilimleri uzmanı Prof. Dr. Uğur Batı’nın ismini de inanarak verdiği ve Nörolog Timur Yılmaz ile yazdığı yeni kitabını okumanızı da tavsiye ediyorum. Bu kitap sizlere kişisel gelişim ve ezoterik alan adına ciddi bir aydınlanma getirecek. Bütün mistik, meditasyon, kişisel gelişim ve düşünce gücü gibi konuları 79 başlık altında, Siddhartha’nın bilgeliği ve bir profesör arasındaki konuşmalar üzerinden aktaran kitap okunsun!

Merkür retrosundan adeta bu 2021 Ocak sonu ve Şubat ayı bin yıl gibi geldi.

Halbuki Aralık ve Ocak ayı benim için inanılmaz hızlı bir şekilde akmıştı.

Mart ayında artık yeni evime taşınmayı hedefliyorum. Dilerim taşınabilirim. Bu korona olayları karantina vs. den dolayı taşınma süreci çok yavaş gitmek zorunda kaldı.

Neyse ki ev sahiplerim dünya iyisi insanlar. Çok yakında, hayatımda ilk kez kredi çekerek satın aldığım ve kredisini ödeyip bitirmem uzun yıllar sürecek olsa da, kendi evime taşınacağım için çok heyecanlıyım.

Sevginin kaynağının gücü bize hayallerimizin ötesinde sevgi, aşk ve huzur dolu bir Mart 2021 dönemi yaşatsın…

Sizi seven bir Can…

Instagram

Twitter

Faceboo