2020 Yılında Yaşanan Her Şeyi Tam Yer ve Tarihleri ile Önceden Bildi!


” Modern çağın Nostradamus’u Astrolog, Yazar ve Influencer Can Aydoğmuş, 2020 yılında yaşanan her şeyi tam yer ve tarihleri ile önceden bildi!”

Çok sevilen bir isim olan sosyal medyasında canlı yayınlarına 40 bin insanın aynı anda katılıyor ve videolarını 500 bin insan izliyor. Can Aydoğmuş’un 2016’den bu yana köşe yazılarında ve sosyal medyada Türkiye’nin petrol ve doğal kaynaklar çıkartacağını ve 2023 sonrası çok iyi olacağını defalarca yazdı. Aynı zaman Türkiye’nin yeni yer altı madenleri ve şehirleri bulacağını da yazmıştı. Şu an yeni şehir bulunmuş. Yeni madenler bulunuyor. Astrolojik olarak söylediği her şey tarihleri ile oluyor. Şu ana kadar 1 yıl içinde 200’den fazla olayı tarihi, şehir veya bölgesi ile net bir şekilde bildi.

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/can-aydogmus/turkiyeye-ambargo-gelir-mi-2020-3-dunya-savasi-40672600

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/can-aydogmus/sinirlarimiz-genisleyecek-petrol-2021-ve-cip-41562927

BÜTÜN ÜNLÜ ASTROLOGLAR COVİD19 SÜRECİNİN 2020 NİSAN, MAYIS VE HAZİRAN BİTECEĞİNİ SÖYLERKEN BİRTEK CAN AYDOĞMUŞ 2023 OCAK SONRASI BİTECEĞİNİ VE ŞU ANA KADAR BU SÜRECİN NASIL İLERLEYECEĞİNİ 2020 MART AYINDA YAZDIĞI YAZILARI İLE DOĞRU BİLDİ!

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/can-aydogmus/corona-virusu-ne-zaman-bitecek-astroloji-yorumu-41469047

Türkiye, Avrupa, Amerika, İran, Azerbaycan, Arap, Kanada ve Avustralya gibi ülkelere kadar geniş bir takipçi kitlesi olan Türkiye’nin en çok instagram etkileşimine sahip kişisel gelişim yazarı, astrolog, meditasyon uygulatıcısı ve kendi alanındaki köşe yazarı ünvanını hak ediyor.

Astrolog, 4 ödüllü yazar ve fenomen Can Aydoğmuş 2017, 2018, 2019 ve 2020 yılına dair röportaj, köşe yazıları, röportajlarında söylediği her şey oldu. Bitcoin’in düşüş ve yükseliş tarihlerini yazdığı zaman herkes inanmayarak alay etmesinin arkasından tam tarihleri ile bildi. Dolar daha 4.10 olduğu zaman 6.10 olacağını tam tarihi ile, İstanbul’da Hortum olmasını, Doğu ve ege depremlerini hepsinin şehir isimlerine ve tam tarihlerine kadar yazarak, İran patlamaları, Türkiye’deki yangınları, patlamaları tam tarihleri ile, İstanbul seçimlerinin yeniden yapılacağına dair açıklanacağı günü ve seçimin yapılacağı günü tam günü herkesi şok edecek şekilde tarihi ile, 2017 ve 2018 köşe yazılarında üç yıl önceden 2020 yılında Dünya’da 3. Dünya savaşı gibi bir durum yaşanacağını ve bütün dünyayı etkileyeceğini öncesi ve sonrası ile yazarak daha önce bildiği sayısız olay gibi yine tam tarihleri ile bildi…

Son Dakika Haberler

https://www.hurriyet.com.tr/mahmure/2020-yilinda-yasanan-her-seyi-tam-yer-ve-tarihleri-ile-onceden-bildi-41617649

(2) Comments

  1. Can Mrb.Ben senin çok sıkı takipçinim. Gerçekten herşeyi önceden cok güzel tahmin ediyorsun.ben iki kitabını da okudum.Harika kitaplar iyiki bizimle bu bilgileri paylaşıyorsun. Gerçekten sevgi dolu bir insansın. Ayrıca cok doğalsın. Senin gibi insanlar ÇOK zor geliyor bu hayata.Senden çok şey öğrendim. Meditasyonlarını youtubdan izleyip düzenli yapmaya çalışıyorum. En büyük hayalim aslında senin gibi başarılı olmak sevgiyi yaymak insanlara faydalı olmak.keske seni çok daha önce tanıyıp hayatıma bu bilgileri çok daha önce katsaydım. Şimdi ruh eşimi arıyorum. Bolluğu bereketi hayatıma çekmeye çalışıyorum. Çok şey yazarımda zamanını almayım fazla.Çok ama çok faydalı bir insansın Tüm yaşam benim en yüksek daimi ve sonsuz mutluluğum için heran çalışıyor veve mucizeler yaşatıyor. Seni çok seven TUBA

Leave a Reply