Türkiye’nin Nostradamus’u oldu! Ünlü astrolog ABD krizini 1 yıl önce söyledi!


Ünlü köşe yazarı ve astrolog Can Aydoğmuş darbe girişi ve sel felaketinin ardından ABD ile yaşanan ekonomik krizi de 1 yıl önceden bildi.

Ünlü köşe yazarı ve astrolog Can Aydoğmuş’un geçen yıl ABD ile yaşanacak krize dair yaptığı tahminler birebir gerçek oldu.

09 Aralık 2017 tarihindeki köşe yazısında ekonomik kriz ve yurtdışındaki ülkeler ile yaşanabilecek finansal sorunlara yönelik öngörülerini paylaşan Aydoğmuş, bu tahminlerinde neredeyse nokta atışı yaptı.

O dönem ABD ile Türkiye arasında geçtiğimiz hafta başlayan ekonomik yaptırımları satır satır kaleme alan Aydoğmuş, dünya devletlerinin 27 Temmuz 2018 tarihinden 15 gün önce veya sonra ki dilimde kendilerince Ambargo uygulamaya çalışacaklarını ifade etti.

Aydoğmuş’un ayrıca daha önce hain darbe girişimi ve 2017 yazındaki dolu ve sel baskınlarına ilişkin yaptığı tahminler de gerçek oldu.

Ünlü astroloğun 1 yıl önce yazdığı köşe yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde:

Türkiye’ye ambargo gelir mi? 2020, 3. dünya savaşı.

Herkese birliğin sonsuz güzelliklerinden merhaba…

Son dönemde özellikle gelecek döneme dair Türkiye’nin astroloji haritasını uzun uzun inceliyorum…

Her geçen gün yeni olasılıkların farkındalığını yaşıyorum.

Türkiye’nin yedinci evi yani dış ilişkilerinin olduğu evde, önümüzdeki iki buçuk sene boyunca satürn hareket edecek.

Bu süreçte dış ilişkiler ile ilgili çok da kolay olmayan bir süreç olacağı görünüyor ama dilerim olmaz. Dilerim barış içinde yaşarız…

Tabi her ne olursa olsun, bütün bunların ilerleyen süreçte güzel hediyelerini alacağız.

Hayatta herşeyin iyi ve kötü yanları var. Bazı zorluklar bizleri uzun vadede inanılmaz mutluluklara götürebiliyor.

Birisi için çok kötü olan bir şey başkası için bir mucizeye dönüşebiliyor. Gün geliyor devran dönüyor ve herkesin adım adım mutluluk ve acı dolu zamanları gelip geçiyor.

Önemli olan bütün bu süreçlerden neler öğrendiğimiz.

Bu süreçlerin içinden sevgi ve aydınlama ile çıkabilmemiz tabii en kıymetli olanı.

Şu an Dünya’da refah içinde olan, herkesin gitmek istediği ülkeler, bundan çok kısa zamanlar önce yaşanmayacak korkunç yerlerdi. Şu an herkesin kaçtığı yerlerin de önümüzdeki 50 yıl içinde Dünya’nın en yaşanılası yerlerinden bazıları olup olmayacağını kimse bilemez.

Ve şu an insanların gittikleri, Dünya’nın en güzel ülkeleri gibi görünen ülkelerin sadece bir gün içinde asla yaşanılamayacak bir yere dönüp dönmeyeceğini de kimse bilemez.

Ben Türkiye’nin 2023’den sonra Dünya’nın bir numaralı ülkelerinden biri olacağına inanıyorum. Evren süprizlerle dolu…

2018 Mayıs ayı ile 2018 Kasım ayı arasında, Türkiye’nin dış ilişki evinden itibaren ikinci evi olan finans evinde, Mars ve Ketu buluşuyorlar.

Ve özellikle bu dönemin içindeki en önemli tarihler, 27 Temmuz tarihinin 15 gün öncesi ve 15 gün sonrası olacaktır. Açıkcası bu tarih döneminde bütün Dünya’da çok üzücü gelişmeler yaşanabilir.

Çok dikkat edilmesi gereken bir dönem olduğunu ben de kabul ediyorum.Suikastler, çok büyük depremler, ekonomik krizler ve terör olayları gibi sonuçlar dilerim ortaya çıkmaz… Dilerim olmaz.. Dilerim barış ve mutluluklarla yaşarız…

Lakin bütün bu anlattıklarımdan, önümüzdeki dönem Satürn gezegeninin Türkiye’nin dış ilişkiler evinde olması ve Mars ile Ketu’nun da dış ilişkiler finans evinde olmasından dolayı bazı ülkeler ile ambargo sorunu yaşayabileceğimizi düşünmek bile istemiyorum.

Ambargo gibi bir durum yaşanılırsa da bu durum geçici bir durum olacak ve belli bir süre sonra bitecektir.Biz en iyisi ambargo olmayacak diyelim ve olmasın…

Bunun yanında 2020 döneminde Türkiye bambaşka ve çok güzel bir sürece doğru adım atıyor, lakin Dünya adına üçüncü dünya savaşının olmasına dair veya bunun temellerinin ortaya çıkmasına dair astrolojik işaretler var.

Bence 3. Dünya savaşı olsa dahi bu Türkiye’yi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Çünkü 2019 Kasım ayında Jüpiter Türkiye’nin dış ilişkiler evine gelecek ve o tarihten sonra Türkiye dış ilişkileri ile ilgili çok mutlu olacak. 2019 Kasım ayından sonra dış ilişkiler ile ilgili eğer bir konumuz varsa hepsi şifalanacak ve çok daha iyiye gidecek…

Ülkemiz ekonomik ciddi bir krizin içinde geçse dahi, bu da birkaç sene içinde bitecek ve Türkiye dünyanın en zengin, en güçlü ülkelerinden bir tanesine dönüşücek.

Bütün Dünya’nın barış içinde sevgi ile yaşadığı zamanları en kısa sürede deneyimlemeyi diliyorum…

Söyleyecek çok işaretler var ama sizler için üstünde daha çok çalışarak yazacağım…

Bütün bunların üstünde çalışırken, Türkiye’nin geçmişte yaşanan olaylarının astrolojik haritaları ile şu an ki haritaları karşılaştırdığım bir sırada, karşıma John Lennon’ın IMAGINE şarkısı çıktı… O kadar güzel söylemiş ve o kadar güzel anlatmış ki defalarca dinledim.

Ve hepinize en azından günde bir kez dinlemenizi tavsiye ediyorum. Sonuç olarak astrolojik açılar ne gösterirse göstersin, bizim pozitif hayallerimiz, niyetlerimiz ve seçimlerimiz bambaşka güzellikler yaşatabilir.

Sevginin kaynağının gücü, lütfen birliğin güzelliklerini yaşamamızı sağla.

Sizi seven bir Can…

 

Leave a Reply