Türkiye’ye ambargo gelir mi? 2020, 3. dünya savaşı.


Türkiye 2020 sonrası adım adım, yıllar içinde dünyanın en güçlü 2 süper gücünden bir tanesi olacak. Bunlardan birincisi Japonya, ikincisi ise Türkiye. Bunu bu kadar rahat bir şekilde söylüyorum. Çünkü Türkiye astroloji haritasında 2000 yılında Venüs dönemine girmiş ve bu dönem 2020 yılının 4’üncü ayında bitiyor. Bu dönemin bitmesi ile beraber de güneş dönemi başlıyor.

Türkiye’nin Venüs evinin puanı çok düşükken, güneş evinin puanı inanılmaz yüksek. Tam olarak belirtirsek, Venüs evinin puanı 22 iken, güneş evinin puanı 42 gibi çok yüksek bir puan. Benim şu ana kadar bir haritada gördüğüm en yüksek puan 45’dir. Ona göre düşünebilirsiniz. Mesela Bill Gates’in 6’nci evi yani başarı ve çalışanlarını temsil eden ev 45 puan.

Geçmişe bakacak olursak 1993 yılı ile 2000 yılı arasında Ketu dönemi yaşamışız, Ketu çok zor hatta en zor dönemlerden birtanesidir. Önümüzdeki dönem dürüst olmak gerekirse, pek de tatlı bir dönem gibi görünmüyor.

Özellikle bu Mayıs ayı ile Kasım ayı arasında ateşli, saldırgan, agresif, yıkıcı, incitici, sansasyonel ve üzücü gelişmeleri haberlerde görebileceğimiz gibi bir astrolojik durum mevcut.

Geçtiğimiz Ekim ayında Türkiye’nin 7. evine, yani dış ilişkileri evine, Satürn girdi ve Satürn orada iki buçuk sene kalacak. Benim özellikle dikkatimi çeken Satürn daha girerken hemen Amerika ile vize konusunun ortaya çıkmış olması.

Bu da Satürn’ün bu iki buçuk sene boyunca bizim dış ilişkilerimiz ile ilgili gelişmeleri karşımıza çıkartabileceğini gösteriyor. Bunun yanında 7. evden sonraki 2. evde yani dışardan gelen para evinde Ketu var. Ketu her nerede olursa orada azalma ve bazı değişimler meydana getirir. Ketu geçtiğimiz 2017 Eylül ayında oraya geldi ve toplam 18 ay orada kalacak.

Mayıs ile Kasım ayları arasında Mars ve Ketu aynı evde buluşacaklar. O yüzden dış ilişkiler ile ilgili biraz tatsız görünüyor.

Türkiye’nin 5. evi, yani yatırım ve gençler aynı zamanda dışarıya vermek ile de ilgili olan evinde Jüpiter var. Bu da bu dönem Türkiye’da büyük yatırımların yapılacağını ve bizim büyük harcamalar yapacağımızı, gençler ile ilgili bir çok gelişmelerin olacağını ve çok önemli bir dönüm noktası yaşayacağımızı gösteriyor.

Satürn’ün olduğu konumdan dolayı önümüzdeki 2 sene boyunca Dünya’daki tüm patronlar ve liderler ile ilgili zor bir dönem olduğunu astrolojik olarak yorumlayabiliriz.

Ambargo, savaşlar, ekonomik kriz, ev fiyatlarının müthiş düşüşü, inşaatların iflası, suikastler ve halk ayaklanmaları astrolojik olarak tüm Dünya’nın gündeminde olacak.

Bu yıl temelleri atılarak, gelecek yıllarda 3. Dünya savaşının çıkacağı her ne kadar görünse de, Türkiye’nin haritasına bakıldığı zaman, ülkemiz için her şeyin çok güzel olacağı görünüyor.

Size şu şekilde söyleyebilirim; bir kaç yıl sonra İstanbul’da 40 metre kare bir ev bir milyon dolardan çok daha fazla değerde olacak. Bütün evler ve topraklar kat ve kat değerlenecek. Tabii o zamana kadar her yükselişin öncesinde bir düşüş ve her gecenin sabahı olduğu gibi her gündüzün bir gecesi de vardır.

Lakin gecenin sabaha ulaşacağını bilir ve erdemli davranırsanız güneş elbette doğacaktır.

Yaşam mucizeler ile doludur.

Sizi seven bir Can…

Leave a Reply